031-16 79 70


NU HAR VI ÖPPNAT FÖR INTAG AV NYA VAROR IGEN EFTER VÅRT LILLA SOMMARUPPEHÅLL.

VI SER FARM EMOT ATT TA EMOT ERA KLÄDER, SKOR & ACESSOARER INFÖR SENSOMMAR/TIDIG HÖST .

Tänk fem veckor framåt när du rensar din garderob.

Det är nämligen så länge, fem veckor,  som du får ha dina plagg till försäljning hos oss. 


INLÄMNINGSDAGAR FROM 31/8-30/9 ÄR:

31/8 11-17

1/9  11-17

3/9   11-17

7-9/9 11-17

11/9 11-17

14-17/9 11-17

21-24/9 11-17

28-30/9 11-17

Dessa datum får du dina kläder värderade och inskrivna på en gång. 

(Du kan oxå lämna en påse med kläder för genomgång utan din närvaro. Det går bra alla dagar och vi kontaktar dig så snart vi är klar med inskrivningen så att du kan hämta upp ditt kvitto samt eventuella returer.)


FROM 1/9 ÅTERGÅR VI TILL VÅRA ORDINARIE INLÄMNINGSDAGAR MÅNDAG OCH ONSDAG 11-17.


 Märken som säljer bra hos oss är bla Rodebjer, Acne, Malene Birger, Samsoe Samsoe, Filippa K, Ganni, Dagmar, Ida Sjöstedt,& Other Stories, COS , Nelly, Rundholz och Masai.

Glöm inte rensa bland era  Accessoarer. 


I ÖVRIGT GÄLLER:

*Vi undanber oss stora garderobsrensningar! Gör en ärlig bedömning när du rensar din garderob och ställ dig frågan...Kommer detta plagg gå att sälja???

*Vi säljer endast kvinnokläder.

*Det du vill lämna in skall vara ”felköp” gjorda de två/tre senaste åren, dvs väldigt lite använt och "up to date".  INTE vintage, typ 80-tal osv.

*Vi tar främst emot märkeskläder, men gör undantag för plagg som känns rätt i tiden, samt plagg som sticker ut och har det där lilla extra.

* Kläder tas in med hänsyn till säsong, de ska vara aktuella för försäljning från inlämningsdatumet och ca 5 veckor framåt. 


Kläderna ska vara hela, rena och strykta vid inlämning, inga undantag!


Inlämning

Hur går det till?

Vi gör en bedömning av kläderna och talar vid inlämningstillfället om vad du får för ersättning för varje enskilt plagg. Plaggen hänger ute i butiken för försäljning i 5 veckor. Vi säljer på kommission, vilket innebär att du kan hämta ut pengar för sålda plagg under hela försäljningstiden fram till fem dagar efter slutdatum.


Slutdatum

När tiden för försäljning av dina plagg är slut kan du välja att skänka osålda plagg till välgörenhet eller ta dem i retur. Vid retur behöver vi ett par dagars varsel för att på bästa sätt hinna plocka ihop dina osålda plagg. 

Maila oss (info@boutiquelaila.se) eller kom förbi ett par dagar innan tiden har gått ut så löser vi det på ett smidigt sätt.


OBS!!!Det händer att vi får in mer kläder än vi har plats för!!! Under sådana perioder har vi tyvärr inte möjlighet att ta in fler plagg!!!
För att du som inlämnare ska slippa bära plagg i onödan till oss under dessa perioder rekommenderar vi att du ringer innan o lyssnar av vårt meddelande på telefonsvararen, titta in på vår hemsida eller följ oss på instagram @boutiquelailasecondhand för aktuell information. Där meddelar vi om vi har full