031-16 79 70

Inlämning sker måndag och onsdag 11-17.


Vilken sorts kläder tar vi emot?
Nu fyller vi på med sensommarkläder alt. tidig höst.
väskor, accesoarer o kläder.
Tänk att plaggen ska vara aktuella fem veckor fram från inlämningsdatumet, det är nämligen så länge kläderna får lov att stanna hos oss o har möjlighet att bli sålda.


I ÖVRIGT GÄLLER:

*Vi undanber oss stora garderobsrensningar! Gör ett ärligt överslag när du rensar din garderob och ställ dig frågan: Kommer detta plagg gå att sälja???

*Vi säljer endast kvinnokläder.

*Det du vill lämna in skall vara ”felköp” gjorda de tre senaste åren, dvs väldigt lite använt och "up to date".  INTE vintage, typ 80-tal osv.

*Vi tar främst emot märkeskläder, men gör undantag för plagg som känns rätt i tiden, samt plagg som sticker ut och har det där lilla extra.

* Kläder tas in med hänsyn till säsong, de ska vara aktuella för försäljning från inlämningsdatumet och ca 5 veckor framåt. 


Kläderna ska vara hela, rena och strykta vid inlämning, inga undantag!


Inlämning

Hur går det till?

Vi gör en bedömning av kläderna och talar vid inlämningstillfället om vad du får för ersättning för varje enskilt plagg. Plaggen hänger ute i butiken för försäljning i ca 5 veckor. Vi säljer på kommission, vilket innebär att du kan hämta ut pengar för sålda plagg under hela försäljningstiden fram till fem dagar efter slutdatum.


Slutdatum

När tiden för försäljning av dina plagg är slut kan du välja att skänka osålda plagg till välgörenhet eller ta dem i retur.Vid retur behöver vi ett par dagars varsel för att på bästa sätt hinna plocka ihop dina osålda plagg. 

Maila oss (info@boutiquelaila.se) eller kom förbi ett par dagar innan tiden har gått ut så löser vi det på ett smidigt sätt.


OBS!!!Det händer att vi får in mer kläder än vi har plats för!!! Under sådana perioder har vi tyvärr inte möjlighet att ta in fler plagg!!!
För att du som inlämnare ska slippa bära plagg i onödan till oss under dessa perioder rekomenderar vi att du ringer innan o lyssnar av vårt meddelande på telefonsvararen, titta in på vår hemsida eller följ oss på instagram #boutiquelailasecondhand för aktuell information. Där medddelar vi om vi har fullt eller inte.

BILDEN NEDAN ÄR EN TYPISK BILD PÅ HUR EN INLÄMNINGSDAG KAN SE UT, VI FÅR ÄRAN ATT PLOCKA GULDKORNEN UR ALLA KLÄDER SOM PRESENTERAS FÖR OSS AV VÅRA FINA INLÄMNARE. MYCKET KLÄDER ATT GÅ IGENOM!